Een kapsalon en conceptstore in één

September 18, 2014 lorette

In de grote steden schieten conceptstores als paddenstoelen uit de grond. Just Be It ging op bezoek bij twee hele speciale conceptstores in Amsterdam waar je verantwoord design kunt shoppen én (h)eerlijk naar de kapper kunt!

MHOOM

In MHOOM vind je een mix van ethical fashion en accessoires voor dames en heren, met merken als Alchemist, Studio JUX, KnowledgeCotton Apparel en O My Bag. Bij MHOOM kun je niet alleen verantwoord shoppen, maar ook naar de kapper: zonder sulfaten, parabenen èn dierproefvrij. Naar de kapper gaan bij MHOOM zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt. De slogan luidt dan ook: “Geniet van het moment, met het oog op morgen!”

Scandal{e}

Scandal{e}  combineert Italiaans eten, fairtrade kleding van jonge ontwerpers met een kwalitatieve kapsalon. De eigenaar Norberto, afkomstig uit San Remo, startte zijn carrière toen hij 14 jaar oud was. Op zoek naar uitdaging binnen het kappersvak kwam hij in Milaan terecht. Door zijn geliefde is hij vervolgens naar Amsterdam verhuisd waar hij op locaties werkte als de prestigieuze P.C. Hooftstraat. Met het openen van de deuren van zijn eigen salon Scandal{e} in 2007, kwam zijn droom uit. De vaste klanten van Scandal{e} zijn voornamelijk modeontwerpers, architecten, dj’s, voetballers, en tv persoonlijkheden. Norberto richt zich niet op de massa. Hij investeert graag in goede klantrelaties waar hij zijn creativiteit kwijt kan.

>>Lees het artikel in Just Be It 5

Previous Article
ID&T organiseert samen met het Amsterdam Dance Event ADE Green

ID&T organiseert samen met het Amsterdam Dance Event, een grote...

Next Article
De Wereld Van…Chris Kaput

Ik begin de week thuis, in Santo Domingo. Sinds een aantal weken ben ik...