ID&T organiseert samen met het Amsterdam Dance Event ADE Green

September 23, 2014 lorette

ID&T organiseert samen met het Amsterdam Dance Event, een grote internationale conferentie op het gebied van dance muziek, ADE Green. ADE Green is een officieel onderdeel van het Amsterdam Dance Event volledig gericht op duurzaam ondernemerschap.

De Nederlandse dance-industrie heeft een wereldwijd bereik en verenigd miljoenen jongeren. In Nederland staan we aan de basis van deze industrie en vanuit Nederland worden inmiddels evenementen over de hele wereld georganiseerd.

Bij ID&T is duurzaam ondernemen opgenomen in de kern van het bedrijf, en samen met het Amsterdam Dance Event bundelen ze hun krachten om organisatoren, artiesten, managers, leveranciers en studenten te verenigen rondom dit thema om een internationale beweging op gang te brengen.

De sprekers van het congres zijn onder andere:

-        Muziekicoon en ondernemer Michael Lang – medeoprichter en organisator van het originele Woodstock festival in 1969.

-        Phil Cumming – corporate sustainability manager voor de Olympische Spelen in Londen

-        Nicky Romero – internationaal top DJ en ambassadeur voor 10,000 HOURS – en andere experts zullen hun verhaal delen op het podium.

ADE Green vindt plaats in Amsterdam op woensdag 15 oktober tussen 12:00 en 18:00 uur met aansluitend een netwerk borrel. Tickets voor de conferentie zijn te koop voor 20,00 euro via deze link: http://www.amsterdam-dance-event.nl/tickets/conference/

Just Be It biedt gratis twee kaartjes aan! Laat ons weten waarom jij dit congres niet wil missen door te mailen naar redactie@justbeitmagazine.nl

Previous Article
Koffie to-go steeds populairder in Nederland

In Sidney hoort het bij het straatbeeld; in Nederland wordt het steeds...

Next Article
Een kapsalon en conceptstore in één

In de grote steden schieten conceptstores als paddenstoelen uit de grond....