Stokke is voorbereid op de groeispurt

August 14, 2016 Lorette Der Kinderen

Nederland wordt steeds meer geïnspireerd door duurzame lifestyle initiatieven. Een belangrijke ontwikkeling, ook voor de aanstaande ouders! De aanstaande vader en moeder wil het beste voor het kersverse kindje. Gifvrije producten, biologische katoenen dekentjes en duurzame wiegen zijn de laatste jaren aan een grote opmars  begonnen. Bekende Nederlanders als Marly van der Velden en Victoria Koblenko omarmen dit gedachtengoed volledig. Via de Instagram kanalen zien we dat ze kiezen voor een kinderkamer ingericht met spullen van het duurzame merk Stokke.

Mocht er nou niet meteen een belletje rinkelen bij de naam Stokke dan hopelijk wel bij de naam Tripp Trapp®. Tripp Trapp is de iconische kinderstoel die je kan aanpassen aan de lengte van je kind. Op het moment dat je kind een groeispurt krijgt, dan krijgt deze kinderstoel dat ook. Na de lancering van de Tripp Trapp kinderstoel zag Stokke het het belang van kinderproducten in en breidde ze hun collectie uit naar een gehele babykamermeubilair-collectie dat “met het kind meegroeit”.

Het mooie aan Stokke, een inmiddels belangrijke producent voor duurzame kinderproducten, is dat het verder denkt dan alleen de elegantie, comfort en de levensduur van de producten. Met de focus op een gezonde ontwikkeling van kinderen en opeenvolgende generaties, heeft Stokke als missie gekozen om zorg te dragen aan een groene planeet door de vergroening van het productieproces. Het werd een prioriteit om voor ieder product biologisch afbreekbare materialen te gebruiken die tot op de dag van vandaag trouw wordt nageleefd.

www.stokke.com

Stokke

Capture 2

Stokke

Previous Article
ADE Green presenteert programma

Op woensdag 19 oktober barst het Amsterdam Dance Event (ADE) los. Amsterdam is dan even hét middelpunt van ...

Next Article
Oude V&D-gebouw Haarlem een podium voor ontwerpers, creatieve ambachtslieden, ambitieuze (jonge) merken
Oude V&D-gebouw Haarlem een podium voor ontwerpers, creatieve ambachtslieden, ambitieuze (jonge) merken

Het oude V&D-gebouw in Haarlem heeft een nieuwe (tijdelijke) bestemming gevonden: Gather. De geweldige ruim...