Etsy Winter Winkel: unieke handgemaakte producten in hartje Amsterdam

October 30, 2014 lorette
Voor het tweede jaar op rij organiseert het Ka-ching Collectief in samenwerking met Etsy de Winter Winkel, een pop-up shop met handgemaakte en vintage artikelen die doorgaans alleen online te verkrijgen zijn. Dit keer opent de Winter Winkel haar deuren aan de Oudezijds Achterburgwal 121, een monumentaal pand dat voorheen in gebruik was als bordeel en nu in bezit is
van Stadsgoed NV, dat zich inzet voor het behoud van de leefbaarheid in de binnenstad. 

In de Winter Winkel zullen producten worden verkocht van 26 ontwerpers, makers en stylisten die een webwinkel hebben op Etsy. Etsy is een wereldwijde marktplaats voor handgemaakte en vintage artikelen. Op dit platform heeft iedereen de mogelijkheid een online winkel te openen en zelfgemaakte, zelf ontworpen of vintage items te verkopen.

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar unieke, persoonlijke en ambachtelijk gemaakte producten en de Winter Winkel speelt in op deze trend. Om extra persoonlijke cadeaus te kunnen geven kunnen workshops gevolgd worden in de Winter Winkel, bijvoorbeeld zeefdrukken op textiel door Femke Veltkamp, zelf kerstkransen maken van bloemen door HaaS en ge-upcycelde Sinterklaascadeaus door Home Made Karma. Daarnaast kan je ook een persoonlijk cadeau kopen in de winkel zelf; van kinderkleding tot leren tassen en van woonaccessoires tot art prints. De perfecte gelegenheid om een bijzonder Sinterklaas- of Kerstcadeau te vinden!

De Winter Winkel zal geopend zijn van 5 november t/m 24 december 2014.
Previous Article
Just Be It #6

In deze editie, nummer 6 staan weer een aantal mooie interviews met...

Next Article
Het Rijksmuseum door de lens van Christian Voigt

Afgelopen vrijdag presenteerde Martijn Wanrooij met trots de exclusieve...