Creatieve wereldhoofdstad Berlijn

April 8, 2014 lorette

Berlijn is een wereldstad waar de creativiteit van de straten druipt en dus niet voor niets een inspiratiebron voor andere steden. Aan ‘groen’ geen gebrek. Zowel letterlijk – door de vele parken – als figuurlijk – met op elke hoek van de straat een biologische winkel of restaurant. Bio? hip? Duurzaam? Stijl? Dit is jouw stad!

>>Lekker bakkie filterkoffie
Na alle fancy melkschuimende cappuccino’s, caffé lattes, cupjes en pads vinden steeds meer koffieliefhebbers de weg terug naar filterkoffie. Op steeds meer plekken in Berlijn kun je dan ook filterkoffie drinken van versgemalen (biologische) koffiebonen. The Barn is een van de populairste en fijnste koffietentjes om een (h)eerlijk bakkie te halen.
The Barn, Auguststraße 58

>>Boerenmarkt Kollwitzplatz
Het vele groen, de mooie huizen en relaxte sfeer maken de boerenmarkt op Kollwitzplatz in Prenzlauer Berg een fijne plek om de zaterdagochtend door te brengen. Hier staan meer dan vijftig kramen die biologische waren zoals huisgemaakte jam, groente, fruit en versgebakken brood verkopen. Populair is de kraam van de oesters met champagne.
Husemansstrasse/Wörther Strasse, 10435, za 9:00-16:00

>>Lees meer tips hier!

Previous Article
Een villa waar we van dromen

Op het gigantische landgoed in Noord Beveland is een prachtige villa...

Next Article
Een samenwerking tussen Smog Bicylettes en Atelier de L’armée

Joost Doeswijk en Elza Wandler van Atelier de l'Armée werken met...