De beste duurzame werkplekken van Amsterdam

April 22, 2014 lorette

Koffie & Design
KOKO Coffee & Designs is een plek voor alle zintuigen. Een heerlijke plek om te werken tussen de Scandinavische modemerken die veelal gebruik maken van biologisch katoen. Laat je inspireren door de mooie designs en geniet tijdens het werken van Belgische biologische koffie! Is het weekend? Dan is het ook écht weekend en is er geen Wifi beschikbaar.

Uitzicht over het IJ
De IJ-kantine is een eigentijds ingericht restaurant-café, waar je vanaf elke zitplaats een prachtig uitzicht hebt over de Amsterdamse haven en het IJ. Het zorgt voor een vredige en rustige sfeer. Van ‘s morgens tot ‘s avonds kun je hier terecht. Het is een fijne plek om te werken: bij vrijwel ieder tafeltje is een stopcontact te vinden!

Creatieve geesten bij elkaar
Bij het café in de populaire conceptstore Hutspot zit je tussen fantastische  fair trade initiatieven van jonge ondernemers en ontwerpers. Werkelijk alles in de conceptstore is te koop: van de schilderijen aan de muur tot de vintage stoelen waar je op zit. In het café hangt een relaxte, creatieve sfeer. Je kunt er terecht voor broodjes, salades, soep of gewoon een goede kop koffie. Hutspot is gevestigd op zowel de Rozengracht als de Van Woustraat in Amsterdam.

Huiskamersfeer
Bij Coffee Bru kom je terecht in een gezellige huiskamersfeer. Ze hebben heerlijke ‘old school’ filterkoffie. Tijdens het werken kun je genieten van de huisgemaakte taarten, koekjes en cakes! Maar je kunt er ook terecht voor een goede lunch, waarbij ze werken met verse biologische producten. Deze koffie hangout heeft al verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Best Coffee Bar | Venuez Hospitality & Style Award. Coffee Bru is niet groot waardoor het soms wat gehorig kan zijn.

Lees meer >>http://justbeit.uberflip.com/i/295692/27

Previous Article
Een horloge van hout

De horloges van het merk Wewood afkomstig zijn gemaakt van 100% natuurlijk...

Next Article
Parijs: liefde voor duurzaamheid en innovatie

Tips voor een duurzaam weekend Parijs: conceptstore Colette, Hugo Desnoyer...